...just lovely poodles
PsInfo > S pudlem do Švédska na světovou výstavu 2008

S pudlem do Švédska na světovou výstavu 2008

Pokud se chystáte do této severské země (třeba u příležitosti světové výstavy ve Stockholmu), možná oceníte několik postřehů, o něž se s vámi rozdělíme. Kompletní informace naleznete ve článcích:

Pojeďte s námi!

Chystáte se v létě autem do Stockholmu? Chtěli byste poznat Švédsko blíže či cestovat klidněji ve větší skupině? Nechce se vám utrácet za průvodce či shánět ubytování? Nejste si jistí svými jazykovými schopnostmi? Tak pojeďte s námi...

Pokud máte zájem, připojte se k nám na cestě do Stockholmu a nejen tam. Plánujeme cestu na světovou výstavu, ale i několikadenní cestu po zajímavých koutech této severské země. Rozhodnete-li se k nám připojit na naší cestě a přidat se do konvoje výpravy Česko - Sverige a zpět, můžeme nabídnout: Pro vytvoření plánu cesty chystáme pro zájemce schůzku během března - místo a čas upřesníme podle zájmu.

Velikost výpravy je z organizačních důvodů omezená. Pokud máte zájem se zúčastnit, ozvěte se prosím co nejdříve na info@teschiro.cz, případně na design@teschiro.cz.

Podmínky vstupu do země

Švédsko patří mezi těch pár zemí, jež mají velmi přísná pravidla pro vstup zvířat z ostatních zemí.
Švédsko při vstupu zvířat do země vyžaduje:

Na Švédských hranicích si s pejskem přejedete do odbavovacího pruhu - věci k proclení, kde by vše výše zmíněné věci měli zkontrolovat.

TePe&Xyl, 24.2.2008